Om actuar.dk
Actuar.dk blev startet af to aktuarstuderende i efteråret 2001 med det formål at skabe et fælles sted for de aktuar-studerende.
Der skulle være let adgang til de eksisterende sider, der er relevante for de studerende som f.eks. FAS og Stat/Act IF, men der skulle også være mulighed for at lave egne tilbud til medlemmerne.

Fra starten var stammen på siden et tilbud om en webmail i stil med den mange kender fra hotmail.com men vi ville gerne prøve at fjerne de irritationsmomenter der også kendes fra hotmail.com, som f.eks. mange reklamer samt bruge en lidt anden brugerflade.
Siden er der kommet flere tilbud til medlemmerne, hvoraf flere skyldes medlemmernes egne opfordringer. Eksempler er bla. adresseliste, sladderside, kalender samt diverse opslag.

Actuar.dk's knap 200 medlemmer er nuværende og tidligere studerende. Denne store koncentration af besøgende gør også at man kan forvente at opslag på actuar.dk ses af størstedelen af de studerende, samt at adresselisten er opdateret idet de studerende selv kan opdatere den.

Actuar.dk er idag stadig uafhængig af universitetet og andre organisationer og erhvervslivet. Det er en ikke-kommerciel side, der sigter efter at give den bedste service ved brug af de muligheder der nu engang er tilstede.

actuar.dk | om actuar.dk | sitemap | betingelser | personoplysninger | webmaster@actuar.dk